Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta fresca
- 400 g di farina tipo 00
- 4 uova (60 g l'una)
- 10 g di olio di oliva
Ripieno
- 80 g di prosciutto cotto
- 50 g di prosciutto crudo
- 250 g di ricotta fresca
- 1 cucchiaio di prezzemolo fresco spezzettato
- 60 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 pizzico di noce moscata
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
Terminare la preparazione
- acqua bollente q.b.
- sale q.b.
- Parmigiano reggiano grattugiato q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1913.5 kJ / 457.3 kcal
- Protein
- 24.5 g
- Karbonhidrat
- 52.4 g
- Yağ
- 16.7 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baci di dama
1 godz. 30 min
Soufflè ai due cioccolati
20 min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2 Std.
Gnocco fritto modenese
35 Min
Milkshake ai brownies
40 min
Cannelloni mozzarella e prosciutto
1 godz. 15 min
Cestini al formaggio con salsa al peperoncino e confettura di lamponi
2 godz. 15 min
Fazzoletti Jôf Fuart
2h 30min
Birnen-Senf
30 min
Crostini di pane di segale con mele e Montasio
30 min
Manzo con peperoni in salsa piccante
35 Min
Pasticcio di maccheroni alla ferrarese
2 Std. 50 Min