Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta fresca
- 400 g di farina tipo 00
- 4 uova (60 g l'una)
- 10 g di olio di oliva
Ripieno
- 80 g di prosciutto cotto
- 50 g di prosciutto crudo
- 250 g di ricotta fresca
- 1 cucchiaio di prezzemolo fresco spezzettato
- 60 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 pizzico di noce moscata
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
Terminare la preparazione
- acqua bollente q.b.
- sale q.b.
- Parmigiano reggiano grattugiato q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1913.5 kJ / 457.3 kcal
- Protein
- 24.5 g
- Karbonhidrat
- 52.4 g
- Yağ
- 16.7 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ravioli al radicchio in crema di balsamico
1 godz. 30 min
Nachos
1h
Ravioli di patate e scampi allo spumante
2 godz. 20 min
Gnocchi di patate
1 godz. 30 min
Piadina romagnola
15 Min
Fazzoletti Jôf Fuart
2h 30min
Crêpe con capesante e porri
Değerlendirme yok
Cannoncini alla crema
3h
Casoncelli ripieni di salsiccia e patate
1 godz. 30 min
Gnocco fritto modenese
35 min
Crespelle prosciutto e mozzarella
1 godz. 30 min
Gnocco fritto
1h 5min