Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2000 g di latte intero fresco (vedere consigli)
- 2 ½ cucchiaini di caglio animale (vedere consigli)
- ½ cucchiaino di sale
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 - 2 cucchiaini di peperoncino secco frantumato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 5381 kJ / 1286 kcal
- Protein
- 66.4 g
- Karbonhidrat
- 99 g
- Yağ
- 72.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panini cotti a vapore
2h 10min
Primosale
4 Std. 45 Min
Sale di sedano
3h 15min
Burro
40 min
Ricotta
5h 30min
Primo sale
13hod. 30min
Maionese
10 min
Formaggella alle erbe
4h 20min
Lavash (pane armeno)
1 godz. 30 min
Formaggio fresco alle noci e pane al siero di latte
12 godz. 15 min
Formaggio fresco
9 godz. 45 min
Pandoro
12 Std.