Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di zucchero
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 2 uova medie
- 50 g di burro a pezzi piccoli
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci
- 130 g di mostarda bolognese
- 30 g di uvetta, ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e strizzata
- 50 g di frutta mista candita a pezzi piccoli (1-2 cm)
- 20 g di pinoli
- 10 g di latte
- 20 g di granella di zucchero
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 895 kJ / 214 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Karbonhidrat
- 39.2 g
- Yağ
- 5.4 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Strudel di albicocche con pasta al moscato
1 Std. 30 Min
Focaccia dolce
45min
Lu frustingu
18 Std.
Panini noci e uvetta (di Erica Liverani)
4 Std. 50 Min
Amor polenta
1 Std. 5 Min
Torcion dolce
3 godz. 30 min
Pizza di pasqua dolce
3 godz.
Torta pazientina
3 godz. 55 min
Ciambella romagnola
1h
Panettone farcito
6 godz. 45 min
Sbriciolata integrale con composta di mele e uvetta
1h 10min
Treccia molisana pasquale
4 Std. 30 Min