Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta fresca
- 200 g di latte
- ½ cubetto di lievito di birra fresco
- ½ cucchiaino di zucchero
- ½ cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 60 g di burro
- 370 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno tortelli
- 100 g di pancetta
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di spinaci baby freschi
- 200 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 60 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 30 g di burro fuso
- 2 cucchiai di foglie di salvia secca
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 176 kJ / 42 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Karbonhidrat
- 4.2 g
- Yağ
- 2.2 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta all'uovo
1h
Passatelli
45 min
Tortellini in brodo
1h 20 min
Bomba di riso
55 min
Piadina romagnola
15 min
Torcion dolce
3h 30min
Gnocchi alla romana ai funghi
2h
Tigelle
3j 50 menit
Zuppa inglese in verrina
2 godz. 25 min
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2h 30 min
Cappelletti reggiani
2h
Zuppa imperiale
1h