Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 275 g di acqua
-
200
g di lievito madre
veya 10 g di lievito di birra fresco - 500 g di farina tipo 1
- 10 g di sale
- farina tipo 1 q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1121 kJ / 268 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Karbonhidrat
- 56.6 g
- Yağ
- 0.7 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pagnotta casereccia
5sa 10 dk
Pane integrale ai semi vari
4h 10 min
Pane pugliese
29 Std. 20 Min
Pane toscano con lievito madre
5 godz.
Il pane di Altamura
4h
Baguette
4h
Pane tipo ciabatta
26 godz.
Preimpasto per pane
24h 30 min
Corona bordolese
5u. 20min
Ciabatte (di Luca Montersino)
14h 15 min
Lievito madre
72h 15 min
Piadina con esubero di lievito madre
1h 50min