Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 275 g di acqua
-
200
g di lievito madre
veya 10 g di lievito di birra fresco - 500 g di farina tipo 1
- 10 g di sale
- farina tipo 1 q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1121 kJ / 268 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Karbonhidrat
- 56.6 g
- Yağ
- 0.7 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Il pane di Altamura
4 Std.
Pancarrè
5h
Rosette
5 godz. 20 min
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Lievito madre
72h 15min
Pane al semolino
4 Std.
Panini rosette
23h 20min
Fette biscottate
5 godz. 50 min
Pane pugliese
29h 20min
Pane sciapo umbro
14 Std.
Pane toscano con lievito madre
5h
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min