Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 275 g di acqua
- 200 g di lievito madre
- 500 g di farina tipo 2 + q.b.
- 10 g di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1121 kJ / 268 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Karbonhidrat
- 56.6 g
- Yağ
- 0.7 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Il pane di Altamura
4 Std.
Pane barese
6 Std. 15 Min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Panini rosette
23 godz. 20 min
Panini all'olio
3h 10 min
Pane toscano con lievito madre
5 Std.
Ciabatte (di Luca Montersino)
14 Std. 15 Min
Fette biscottate
5 godz. 50 min
Rosette
5 Std. 20 Min
Piadina con esubero di lievito madre
1h 50min
Pane pugliese
29h 20 min
Lievito madre
72h 15min