Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g de chocolate amargo, en trozos
- 125 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 15 g de mantequilla sin sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 3730 kJ / 888 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 96 g
- Yağ
- 85 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema pastelera
10min
Temperado de chocolate blanco o de leche (sembrado)
10min
Claras batidas
5min
Chocolate blanco rallado grueso (230-300 g)
5min
Crema pastelera
10min
Glaseado de chocolate (ganache)
20min
Choux y eclairs
1h 30min
Glaseado de chocolate (ganache)
20min
Ganache de chocolate
35min
Azúcar glass (100 g)
5min
Betún de ganache de chocolate
12 godz.
Azúcar glass (200 g)
5min