Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ganache
- 250 g de chocolate semi amargo, en trozos o chispas
- 70 g de crema para batir (30-40% grasa)
Pasta bomba
- 90 g de yemas de huevo (aprox. 4 pzas)
- 1 huevo
- 70 g de azúcar refinada
Mousse de chocolate
- 400 g de crema batida, montada (ver tip)
- fresas, en cuartos, para servir
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1293.6 kJ / 309.2 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Karbonhidrat
- 28.5 g
- Yağ
- 21.8 g
- Doymuş Yağ
- 12.6 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 19.1 mg
Alternatif tarifler
Salsa holandesa rápida
10 Min
Crema batida
10 Min
Crema batida insuperable
30 min
Mousse de chocolate
3 godz. 20 min
Cheesecake japonés
6 Std. 15 Min
Mousse queso, chocolate blanco y fresas Al vacío
2h
Mousse de chocolate con leche
3h
Risotto de calabaza de castilla
30 min
Mousse de chocolate
30 min
Cobertura de mousse de chocolate
10 Min
Crema batida rápida
5min
Mousse de chocolate blanco y fresas
2 godz. 10 min