Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ganache
- 250 g de chocolate semi amargo, en trozos o chispas
- 70 g de crema para batir (30-40% grasa)
Pasta bomba
- 90 g de yemas de huevo (aprox. 4 pzas)
- 1 huevo
- 70 g de azúcar refinada
Mousse de chocolate
- 400 g de crema batida, montada (ver tip)
- fresas, en cuartos, para servir
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1293.6 kJ / 309.2 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Karbonhidrat
- 28.5 g
- Yağ
- 21.8 g
- Doymuş Yağ
- 12.6 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 19.1 mg
Alternatif tarifler
Crema batida
10min
Mousse de chocolate
3 Std. 20 Min
Marquesa de chocolate
2hod. 40min
Ñoquis con salsa de tomate y albahaca
50min
Mousse de chocolate con leche
3h
Crema batida rápida
5 Min
Brigadeiros
40min
Bombón helado de chocolate
5h
Mousse de chocolate
30min
Bocaditos de chocolate y dulce de leche
1h 45min
Mousse de chocolate
3 Std. 20 Min
Crema de palmitos
20min