Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 740 g de harina de trigo, dividido en 2 (60 g y 680 g)
- 450 g de leche entera, muy fría (ver tip)
- 55 g de yemas de huevo
- 60 g de azúcar
- 1 cdita de sal
- 4 cditas de leche en polvo
- 2 cditas de levadura seca instantánea
- 60 g de mantequilla sin sal, temperatura ambiente y en trozos
- agua fría, para rociar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 649 kJ / 155 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 4 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 108 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan artesanal TM6
5 Std.
Pan de caja
2 Std. 30 Min
Donas
2 godz.
Trenza de pan de leche
2 Std. 20 Min
Pan de caja blanco
2 godz.
Bollitos para la cena
1h 40min
Rosca de Reyes
3h
Pan francés lagunero TM6 (Torreón)
2 godz.
Pan de caja blanco
2 godz.
Pan de caja con ajonjolí
2 godz.
Bollos brasileños de queso
40min
Rollos suaves para el desayuno
1h 45min