Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Borrego
- 2 c. chá de sal
- 3 pé de rosmaninho, só as folhas
- 3 pés de hortelã, só as folhas
- 2 piripíris secos
- 100 g azeite
- 1 perna de borrego (1500 g aprox.)
- 100 g vinho branco
- 150 g água
Polenta
- 130 g sêmola de milho
- 80 g queijo parmesão
- 900 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
veya 1 cubo de caldo de legumes - ½ c. chá de sal
- 600 g bimis
- 40 g manteiga
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2545 kJ / 609 kcal
- Protein
- 48 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 35 g
- Lif
- 3 g
Alternatif tarifler
Lombinhos de porco com crosta de pistácio e puré de couve-flor - TM5
2 Std. 30 Min
Arroz de pato à Lafões
1h 40min
Ensopado de borrego
1h
Escabeche de peixe-espada com batatinha nova e molho de mostarda
50 Min
Canja de maruca
35min
Robalo no pão com arroz de champanhe e frutos secos
2 Std. 30 Min
Frango na púcara
50 Min
Borrego à moda de Alpiarça
25 Std.
Cabrito no forno com migas de espargos
10 Std. 5 Min
Ensopado de cabrito
40min
Perna de peru com puré de maçã
11 godz. 30 min
Coelho à caramela
13h