Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1600 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l), zerkrümelt - 80 g Parmesan, in Stücken (3 cm)
- 60 g Schalotten, halbiert
- 80 g Butter, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 640 g Risottoreis (z. B. Carnaroli, Arborio), 14-15 Minuten Garzeit
- 120 g trockener Weißwein
- 1 - 2 TL Salz, nach Geschmack
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 14450 kJ / 347 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 1.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spargelcremesuppe
45 Min
Brokkolicremesuppe
35 Min
Kartoffelsuppe mit Croûtons
40 Min
Risotto mit frischen Steinpilzen
35 Min
Risotto
30 Min
Spargelcremesuppe
25 Min
Kartoffelsuppe
50 Min
Safran-Risotto mit Zucchini-Mousse und Baconpulver
2 Std. 15 Min
Parmesan-Kartoffel-Suppe
40 Min
Spinat-Risotto mit Safrancreme
40 Min
Steinpilz-Risotto
40 Min
Weizen Risotto mit Champignons
35 Min