Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Baiser
- 190 g Zucker
- 1 geh. EL Speisestärke
- 5 Eiweiß, Zimmertemperatur
- 1 Prise Salz
- 1 TL Zitronensaft
Topping
- 50 g Wasser
- 1 EL Speisestärke
- 400 g Äpfel, geschält, in mundgerechten Stücken
- 200 g Apfelsaft
- 20 g Zucker
- 2 Orangen, filetiert (ca. 220 g)
- 300 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 1 Pck. Sahnesteif
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1723 kJ / 412 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 19 g
- Doymuş Yağ
- 12 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 83 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crème Pâtissière
15min
Beeren-Zitronen-Pavlovas
1h 20min
Festtags-Pavlova
3h 30min
Crème-brûlée-Äpfel
45min
Crème brûlée
2h 30min
Erdbeer-Blanc-Manger
13 Std.
Weihnachtliche Opernschnitte
1h 50min
Pavlova-Küsse
1 godz. 40 min
Éclairs
4h
Eclairs
2h 30min
Rhabarber-Himbeer-Pavlova
3h
Pavlova mit gemischten Beeren
5 godz. 30 min