Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 EL Kümmelsamen
- 1 ¼ TL Salz
- 2 Streifen Zitronenschale, Bio (à 1 x 4 cm), dünn abgeschält
- 8 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 1 TL Majoran, getrocknet
- 7 Prisen Pfeffer
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 40 g Butterschmalz
- 300 g Rindergulasch, in kleinen Würfeln (ca. 2 cm)
- 200 g Schweinegulasch, in kleinen Würfeln (ca. 2 cm)
- 40 g Tomatenmark
- 1 EL Apfelessig
- 30 g Mehl
- 1 Prise Zucker
- 3 EL Paprika edelsüß
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 2 Tomaten, grob gewürfelt
- 800 g Rindfleischbrühe
- 2 Lorbeerblätter
- 200 g festkochende Kartoffeln, in kleinen Würfeln (ca. 2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1927 kJ / 460 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 24 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rindfleischeintopf
1 godz. 40 min
Gulasch-Kartoffel-Topf
1h
Gulaschsuppe
1 godz. 15 min
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1h 25min
Ungarische Gulaschsuppe
2h
Rinderschmortopf
1 Std. 55 Min
Ungarisches Paprikagulasch
1 godz. 20 min
Minestrone mit Kräuterpesto und Putenbrust
50 min
Gulaschsuppe (mit Messerabdeckung)
1h 30min
Gulaschsuppe deluxe
2h
Italienisches Gulasch
2h
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50 min