Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 EL Kümmelsamen
- 1 ¼ TL Salz
- 2 Streifen Zitronenschale, Bio (à 1 x 4 cm), dünn abgeschält
- 8 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 1 TL Majoran, getrocknet
- 7 Prisen Pfeffer
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 40 g Butterschmalz
- 300 g Rindergulasch, in kleinen Würfeln (ca. 2 cm)
- 200 g Schweinegulasch, in kleinen Würfeln (ca. 2 cm)
- 40 g Tomatenmark
- 1 EL Apfelessig
- 30 g Mehl
- 1 Prise Zucker
- 3 EL Paprika edelsüß
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 2 Tomaten, grob gewürfelt
- 800 g Rindfleischbrühe
- 2 Lorbeerblätter
- 200 g festkochende Kartoffeln, in kleinen Würfeln (ca. 2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1927 kJ / 460 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 24 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gulaschsuppe
1 godz. 15 min
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50 Min
Ungarisches Paprikagulasch
1hod. 20min
Ungarische Gulaschsuppe
2 godz.
Rindfleischeintopf
1 godz. 40 min
Gulaschsuppe (mit Messerabdeckung)
1 godz. 30 min
Minestrone mit Kräuterpesto und Putenbrust
50 Min
Kartoffel-Wild-Gulasch
1hod.
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1 godz. 25 min
Gulasch-Kartoffel-Topf
1hod.
Gulaschsuppe deluxe
2 godz.
Italienisches Gulasch
2 godz.