Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tártaro
- 40 g alcaparras
- 40 g cornichons
- 50 g chalota
- 250 g lombo de novilho cortado em pedaços (3 cm aprox.), semi-congelado (1 hora no congelador aprox.)
- 250 g lombo de novilho cortado em pedaços (3 cm aprox.), semi-congelado
- Flor de sal q.b.
- Pimenta preta, moída no momento q.b.
Maionese de mostarda
- 125 g óleo de amendoim
- 2 gemas de ovo
- 40 g mostarda de Dijon
- 1 pitada de sal marinho
- Pimenta preta, moída no momento q.b. p/ servir
- Alcaparras q.b. p/ servir
- Flor de sal q.b. p/ servir
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2120.2 kJ / 506.7 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 3.8 g
- Yağ
- 43 g
- Doymuş Yağ
- 10.4 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 457.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risoto de pato
1h 15min
Molho béarnaise
20min
Molho béarnaise
15min
Sopa de cebola gratinada à francesa
5h 30min
Ceviche de robalo com leche de tigre
2h 15min
Coq au vin
35min
Ceviche de salmão
5h
Sopa fria de pepino e ervas aromáticas
30min
Sopa Pho
50min
Peixe ao sal aromatizado
1 godz. 35 min
Foie gras - Figado de pato
20h 35min
Rosbife com molho de manga e malagueta
2h 45min