Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g passas de uva
- 100 g vinho do Porto
- 100 g amêndoa s/ pele
- 1 pitada de flor de sal
-
300
g arroz agulha
veya 300 g arroz vaporizado - 5 g salsa, só as folhas
- 1 - 2 dentes de alho
- 200 g cebola cortada em pedaços (2-3 cm aprox.)
- 20 g manteiga
- 1 fio de azeite
-
1
c. chá de açafrão-da-índia
veya 1 c. chá de curcuma em pó - 1 c. chá de sal
- 500 g água
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1661.7 kJ / 397.2 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Karbonhidrat
- 62.1 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 2.5 g
- Lif
- 3.5 g
- Sodyum
- 421.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Menu para 6: Creme de cenoura e caril & gambas com arroz de açafrão
50 min
Chutney de cebola roxa
24h
Kofta de borrego com cuscuz de pêssego e molho tzatziki
1h
Arroz Árabe
35 min
Patê de salmão
5min
Caril de polvo
1 godz. 30 min
Patê de queijo com romã
1 godz. 30 min
Chutney picante de manga e malagueta
45 min
Arroz persa
30 min
Chili com carne
40 min
Mousse de manjericão
4h
Crackers integrais com alecrim
2h