Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g passas de uva
- 100 g vinho do Porto
- 100 g amêndoa s/ pele
- 1 pitada de flor de sal
-
300
g arroz agulha
veya 300 g arroz vaporizado - 5 g salsa, só as folhas
- 1 - 2 dentes de alho
- 200 g cebola cortada em pedaços (2-3 cm aprox.)
- 20 g manteiga
- 1 fio de azeite
-
1
c. chá de açafrão-da-índia
veya 1 c. chá de curcuma em pó - 1 c. chá de sal
- 500 g água
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1661.7 kJ / 397.2 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Karbonhidrat
- 62.1 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 2.5 g
- Lif
- 3.5 g
- Sodyum
- 421.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Caldo de legumes funcional
1 Std. 40 Min
Bobó de cogumelos com batata-doce
50min
Pudim de peixe-espada preto
40 Min
Pavlova de laranja e pera - TM6
Değerlendirme yok
Puré de batata (Modo descascar)
35min
Caldo de carne líquido
3 Std. 50 Min
Caju torrado com caril
30 min
Tagliatelli com salmão salteado e pesto com pistácios
35min
Rösti bearnês - TM6
40 Min
Carne de vaca picante com pera
50min
Bacalhau com crosta de broa e morcela, esmagada de batata-doce e grelos e chutney de marmelo da Cátia Domingues
9h
Caril de camarão com manga
35min