Cihazlar ve Aksesuarlar
甜菜根牛肉湯
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 15 dk
4 人份
Malzemeler
-
油10 克
-
蔥 切段 (約5公分)50 克
-
洋蔥 切塊 (約2公分)100 克
-
鳳梨 去皮,切丁 (約1公分)100 克
-
甜菜根 去皮,切塊 (約2公分)300 克
-
牛肉 先以熱水川燙去血水500 克
-
鹽1 茶匙
-
肉桂粉½ 茶匙
-
水700 克
-
蘋果 去皮,去籽,切塊(約2公分)150 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
25 g
Kalori
1506.6 kJ /
360.4 kcal
Yağ
21.7 g
Lif
3.6 g
Karbonhidrat
19.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
這樣吃最美
10 Tarif
Tayvan
Tayvan