甜菜根牛肉湯

甜菜根牛肉湯

5.0 1 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 15 dk
4 人份

Malzemeler

  • 10 克
  • 切段 (約5公分)
    50 克
  • 洋蔥 切塊 (約2公分)
    100 克
  • 鳳梨 去皮,切丁 (約1公分)
    100 克
  • 甜菜根 去皮,切塊 (約2公分)
    300 克
  • 牛肉 先以熱水川燙去血水
    500 克
  • 1 茶匙
  • 肉桂粉
    ½ 茶匙
  • 700 克
  • 蘋果 去皮,去籽,切塊(約2公分)
    150 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 25 g
Kalori 1506.6 kJ / 360.4 kcal
Yağ 21.7 g
Lif 3.6 g
Karbonhidrat 19.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...