Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g de lardons fumés
- 80 g d'oignon, coupé en quatre
- 100 g de noix de pécan
- 1 c. à café d'herbes de Provence
- 500 g de cidre brut
- 350 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 250 g de riz au jasmin
- 4 cuisses de poulet, sans peau, avec l'os
- 20 g de fécule de maïs
- 30 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3084.5 kJ / 736.5 kcal
- Protein
- 44.5 g
- Karbonhidrat
- 58.2 g
- Yağ
- 34 g
- Lif
- 3.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauté de veau au chorizo
1 Std.
Mijoté de porc au paprika
40 min
Poulet au vin rouge
55 min
Porc aigre-doux à la purée
40 min
Colombo de porc
1 Std. 20 Min
Echine aux échalotes et au thym
1u. 40min
Sauté de porc au cidre
1 Std.
Sauté de porc au curry
1 Std.
Colombo de porc aux légumes
45 min
Blancs de poulet sauce chorizo
50 min
Filet mignon au cidre
35 min
Sauté de porc à l'hawaïenne
45 min