Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g de lardons fumés
- 80 g d'oignon, coupé en quatre
- 100 g de noix de pécan
- 1 c. à café d'herbes de Provence
- 500 g de cidre brut
- 350 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 250 g de riz au jasmin
- 4 cuisses de poulet, sans peau, avec l'os
- 20 g de fécule de maïs
- 30 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3084.5 kJ / 736.5 kcal
- Protein
- 44.5 g
- Karbonhidrat
- 58.2 g
- Yağ
- 34 g
- Lif
- 3.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauté de veau au chorizo
1 godz.
Sauté de porc au curry
1 godz.
Sauté de porc au cidre
1 godz.
Filet mignon au cidre
35min
Mignons de porc à l'époisses
1 godz. 15 min
Filet mignon Douanier Rousseau
50min
Sauté de filet mignon aux petits oignons vinaigrés, sirop d'érable et raisin secs
45 min
Filet mignon de porc au confit d'oignons
45 min
Blanquette de volaille à l'estragon (nouvelle recette)
40min
Echine aux échalotes et au thym
1h 40min
Blancs de poulet sauce chorizo
50min
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30 min