Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La crème
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 4 œufs, blancs et jaunes séparés
- 450 g de lait entier
La mousse au caramel
- 300 g de sucre en poudre
-
1
trait de jus de citron
veya 1 c. à soupe d'eau - 75 g de crème liquide 30-40% m.g.
- ½ c. à café de fleur de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1044 kJ / 247 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Délice au Carambar
2h 30min
Tarte façon "crème brûlée"
4 godz.
Crème brûlée
2h 40min
Gâteau brigadier
2h 30min
Crémeux de Carambar
2h 30min
Crème dessert à la vanille
3h 40min
Œufs au lait aux Carambar
1 Std. 30 Min
Pavés chocolat écume de menthe
3 Std.
Dômes banane et chocolat
6h 30 min
Mousse meringuée au pamplemousse
12h
Crème onctueuse caramel-café
1 Std. 45 Min
Crème à la pâte de speculoos
2h 40min