Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 300 g de framboises fraîches, réserver 6 pour la finition
- 70 g de sucre en poudre
- 100 g de crème de coco, très froide
- 100 g de mascarpone, très froid
- 1 c. à soupe de noix de coco râpée
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 613 kJ / 146 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Karbonhidrat
- 18.3 g
- Yağ
- 7.5 g
- Lif
- 3.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fraîcheur de nectarine
25min
Verrine de fruits frais, fromage blanc et sablé breton
2 godz. 15 min
Mousse aux griottes
2 godz. 30 min
Mousse mascarpone, salade de litchis et mangue au miel
45min
Mousse de framboises à la verveine
10 min
Mousse fruits de la Passion
2 godz. 30 min
Menu express - Mousse de fraises au mascarpone
25min
Mousse de fraises et framboises
20min
Mousse de fraise
4 Std. 15 Min
Mousse poire-caramel beurre salé
2 godz. 30 min
Mousses de framboises
1 godz. 15 min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2 godz. 30 min