Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 15 g de sucre en poudre
- 20 g de noix de coco fraîche, râpée
- 250 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- ½ grenade, égrainée
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 892.5 kJ / 213.5 kcal
- Protein
- 0.5 g
- Karbonhidrat
- 6.8 g
- Yağ
- 20.5 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Menu express - Mousse de fraises au mascarpone
25 Min
Verrines marron et chocolat
20 min
Mousse de fraises et framboises
20 min
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
2 Std. 10 Min
Cheesecake chocolat blanc-noix de coco
55 Min
Mousse d'abricot aux amandes
Değerlendirme yok
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2 Std. 30 Min
Nectar de fruits rouges
5 Min
Soufflés façon tiramisu
25 Min
Mousse fruits de la Passion
2 Std. 30 Min
Mousse framboise-noix de coco
2 Std. 15 Min
Verrines coco, chocolat et speculoos
1 Std. 30 Min