Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dipping Sauce
- 1 garlic clove
- 2 Tbsp dark soy sauce
- 1 Tbsp water
- ½ Tbsp brown rice vinegar
- ½ Tbsp sesame oil
- 1 spring onion, thinly sliced (5 mm)
- 1 tsp caster sugar
- 1 tsp toasted sesame seeds
- 1 pinch dried chilli flakes
Pajeon
- 2 garlic cloves
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 90 g plain flour
- 2 Tbsp cornflour
- ½ tsp fine sea salt
- 180 g water
- vegetable oil, for frying
- 10 spring onions, halved lengthways
- 250 g large, raw prawns
- 1 fresh red chilli, thinly sliced
- 2 large eggs, beaten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 2568 kJ / 612 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 59 g
- Yağ
- 24 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Braised Yee Mee
30min
Mango on Coconut Sticky Rice
55 min
Miso Carbonara Udon
25 Min
Chai Buey
1h 45min
Hotteok (Sweet Filled Pancakes)
1 Std. 50 Min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1 Std. 25 Min
Korean Egg Bread
30min
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45min
Char Siu Pastries
6h 10 min
Kalguksu (Chicken Noodle Soup)
1 Std. 15 Min
Homemade Pandan Kaya
55 min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 Min