Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 230 g plain flour, plus extra for dusting
- 30 g cornflour
- 130 g water
- 1 Tbsp vegetable oil
- 1 tsp fine sea salt
Chicken
- 80 g onions, sliced (1 cm)
- 1000 g water, plus extra for cooking noodles
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 350 g chicken breasts, cut in pieces (2 cm)
- 8 - 10 garlic cloves, to taste
- 2 ½ Tbsp sesame oil, plus extra for drizzling
- ¼ tsp ground black pepper
Soup
- 1 pinch fine sea salt
- 2 spring onions, thinly sliced (5 mm), for garnishing
- Korean chilli paste (gochujang), for serving (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1852 kJ / 440 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1 Std. 20 Min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25 min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1 Std. 25 Min
Ayam Madu Berempah (Honey Spiced Chicken)
30 min
Tom Yum Goong
30 min
Thai Style Fried Mee Hoon
30 min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min
Braised Yee Mee
30 min
Masala Squid
25 min
Nasi Lemak
45 min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 Std. 25 Min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 min