Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de fromage de chèvre demi-sec en morceaux
- 40 g de beurre
- 1 cube de bouillon de légumes
- 300 g d'oignons doux
- 1 c. à soupe de cassonade
- 3 c. à soupe de vinaigre balsamique
- 3 pincées de quatre-épices
- du sel
- 900 g d'eau
- 1 c. à café rase de sel
- 250 g de lait
- 175 g de polenta
- 100 g de fromage de chèvre doux (type Chavroux®)
- poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1814 kJ / 434 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 22 g
Alternatif tarifler
Quenelles nature, comté et épinards
45 min
Veau bolognaise et polenta
35 min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 min
Polenta aux champignons et saint-jacques
20min
Gnocchis de courge au lait d'amande
1h 5 min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15min
Storzapretti - boulettes de blette au brocciu
1h 20 min
Polenta aux olives
45 min
Risotto au vin rouge
45 min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30 min
Polenta au gorgonzola
25 min
Polenta aux olives et tomates confites
45 min