Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 spicchi di aglio
- 70 g di peperone verde, pulito e a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di cipolla rossa a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di passata di pomodoro
- 2 cucchiaini di salsa piccante, rossa
- 600 g di patate, pelate e a pezzi (4 cm)
- 400 g di brodo di pesce
- ½ cucchiaino di sale
- 500 g di polpo precotto a pezzi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 903 kJ / 216 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Karbonhidrat
- 17.4 g
- Yağ
- 9.4 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Calamari alla napoletana
40 min
Agnello al vino
40 min
Calamari in umido
55min
Zuppa di pesce misto
40 min
Spaghettini al cartoccio con frutti di mare
1 Std. 20 Min
Zuppa di baccalà
1h
Cozze piccanti con ceci e pomodorini
35min
Calamari alla marchigiana
35min
Riso con polpo
1h 10min
Riso ai frutti di mare
1h 40min
Cacciucco
1 Std. 20 Min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min