Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1400 g água
- 4 ovos
- 750 g carapau (4 unid. aprox.)
- 1 ½ c. chá de sal
- 300 g alho-francês cortado em pedaços
- 80 g manteiga
- 1 c. chá de açafrão
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
veya 1 cubo de caldo de legumes - 350 g arroz basmati
- 5 pés de aneto, só as folhas picadas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2128 kJ / 509 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gratinado de peixe com feijão-verde e couve-flor
1h 30min
Carapaus alimados
24h
Dourada com legumes em papelote
40 min
Arroz de bacalhau
30 min
Caldeirada de peixe
45 min
Pescada cozida com cebolada de cogumelos
40 min
Pescada com batatas ao vapor
40 min
Dourada com cebolada e batatinhas novas
45 min
Amêijoas com pescada, camarão e molho de coentros
3 Std.
Robalos com feijão-verde
30 min
Arroz de vitela com legumes
50 min
Pescada com molho de tomate fresco
35 min