Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1400 g água
- 4 ovos
- 750 g carapau (4 unid. aprox.)
- 1 ½ c. chá de sal
- 300 g alho-francês cortado em pedaços
- 80 g manteiga
- 1 c. chá de açafrão
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
veya 1 cubo de caldo de legumes - 350 g arroz basmati
- 5 pés de aneto, só as folhas picadas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2128 kJ / 509 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Arroz de pescada com alho-francês
35 Min
Arroz de bacalhau
30 min
Robalos com feijão-verde
30 min
Esparguete de açafrão com peixe
50 min
Peixe à putanesca
30 min
Risoto de bacalhau com grão
40 Min
Escabeche de bacalhau
30 min
Escabeche de peixe-espada com batatinha nova e molho de mostarda
50 min
Massa com coelho
55 Min
Salada de polvo com batata e maçã
50 min
Solha com maçã e pimenta rosa
30 min
Dourada com legumes em papelote
40 Min