Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g d'eau
- 30 d'huile d'olive
- 500 g de fonds d'artichaut surgelés
- 4 tranches de thon frais ou surgelé (albacore ou blanc et 150 g environ/tranche)
- 4 c. à soupe de pesto rouge
- du sel
- 2 c. à soupe de fromage à tartiner type St Môret®
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1674 kJ / 400 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 13 g
Alternatif tarifler
Cabillaud et speck, purée de chou-fleur
40 Min
Calamars aux tomates, poivrons et paprika
45 Min
Crevettes exotiques coco-gingembre
20 min
Tarte fine aux rougets
55min
Pavé de truite en croûte de parmesan et noix de macadamia, salade de betterave
45 Min
Escalopes de bar et mousseline d'artichaut
1 Std. 30 Min
Sandre en croûte de légumes et purée de chou-fleur
40 Min
Noix de saint-jacques, purée de panais à l'anis
40 Min
Mille-feuille crabe, petit pois et avocat
30 min
Côtelettes d'agneau et purée d'artichauts
55min
Daurade à l'ail
40 Min
Crumble de cabillaud au citron et au parmesan
45 Min