Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- le jus d'un citron jaune
- 5 - 6 artichauts, type poivrade
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 40 g d'huile d'olive
- 100 g de pancetta en tranches, coupées en quatre
- 1 cube de bouillon de légumes
- 2 échalotes, coupées en deux
- 120 g de vin blanc sec
- 900 g d'eau
- 300 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 3 feuilles de sauge fraîche
- 30 g d'amandes effilées
- du poivre moulu, à discrétion
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1698 kJ / 404 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 18 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cannelloni au brocciu
1h
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30 min
Risotto tout vert
40 min
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25 min
Risotto d’épeautre au zaatar, filet de dinde mariné à l’ail, citron et gingembre
1h 15min
Risotto aux cèpes
30 min
Polenta aux champignons et saint-jacques
20 min
Pommes de terre farcies au pesto
45 min
Risotto aux asperges
45 min
Focaccia fève, bacon et pecorino
3h 15min
Risotto aux asperges
35 min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35 min