Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g d'huile d'olive
- 50 g de pain de la veille, en cubes
- 1 gousse d'ail, pelée et coupée en deux
- 10 g de persil frais
- 400 g de haricots blancs en boîte, rincés et égouttés (1 petite boîte)
- 400 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 1 tranche de jambon épaisse (150 g) en dés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1153 kJ / 275 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 10 g
Alternatif tarifler
Soupe de pâtes
35 Min
Soupe d'alpage
40 Min
Soupe de haricots blancs
20 Min
Soupe au chou vert, châtaignes et lardons
45 Min
Soupe paysanne au lard
55min
Soupe complète aux pois chiches, poireau et chorizo
35 Min
Soupe de maïs à l'œuf et au jambon
15 Min
Soupe corse
13 Std. 15 Min
Soupe façon couscous
40 Min
Soupe de mojettes et jambon de Vendée
13 Std. 10 Min
Velouté haricots blancs, carottes et céleri-rave
35 Min
La soupe aux choux... ça sent le jardin !
1h 5min