Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 4 Schalotten
- 20 g Olivenöl
- 250 g Perlgraupen, mittel oder grob, gewaschen
- 200 g Weißwein
- 800 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 2 getrocknete Lorbeerblätter
- 1 Nelke
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1509 kJ / 360 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lachs-Fenchel-Risotto
25 min
Beurre blanc - helle Buttersauce
20min
Graupenrisotto mediterran
50 min
Graupen-Risotto mit Paprika
45 min
Weiße Bohnen mit Salbei
14 godz.
Perlgraupenrisotto
1 Std.
Pasta mit Dicken Bohnen und Garnelen
1 Std.
Dinkel-Risotto mit Kerbel und Räucherkäse
35 min
Endiviensalat-Suppe
35 min
Chicorée mit Schinken, Reis und Zitronensauce
50 min
Graupen-Erbsen-Risotto
40 min
Graupen-Risotto mit Garnelen
45 min