
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mantar Karışımı
- 225 g kestane mantarı dörde bölünmüş
- 10 g porcini mantarı, kurutulmuş 15 dk kaynar suda ıslatılmış, süzdürülmüş ve fazla suyu sıkılmış
- 50 g soğan ikiye bölünmüş
- 30 g tereyağı küp küp kesilmiş
- 1 diş sarımsak
- 50 g Madeira şarabı, tatlı
- 2 dal taze kekik yaprağı
- 1 tutam tuz
- 1 tutam toz karabiber
Wellington Usulü Bonfile
- 200 g tereyağı küp küp kesilmiş ve 1-2 saat dondurulmuş
- 200 g un serpmek için ekstra un
- 90 g su soğuk
- ½ tk tuz
- riviera zeytinyağı kızartmak ve yağlamak için
- 4 dana bonfile her biri 180-200 g ve 3-4 cm kalınlığında
- toz karabiber
- un serpmek için
- 2 yumurta, büyük boy (63-73 gr) çırpılmış
Kırmızı Şarap Sosu
- 50 g soğan ikiye bölünmüş
- 1 diş sarımsak
- 1 dal taze kekik yaprağı
- 50 g tereyağı küp küp kesilmiş
- 100 g porto şarabı
- 150 g kırmızı şarap
- 100 g sıvı et suyu sıcak
- 20 g balzamik sirke
- 35 g esmer şeker
- 1 tutam tuz damak tadına göre
- 1 tutam toz karabiber damak tadına göre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 967 kcal / 4024 kJ
- Protein
- 49 g
- Yağ
- 66 g
- Karbonhidrat
- 34.8 g