Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marillensüppchen
- 500 g Marillen, halbiert und entkernt
- 80 g Zucker
- 20 g Vanillezucker
- 2 EL Zitronensaft
Gebackene Grießnockerl
- 80 g Weichweizengrieß
- 500 g Milch
- 20 g Butter
- 1 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 1 Ei (Größe M)
- 4 EL Staubzucker
- ½ TL Zimt, gemahlen
- Butterschmalz
- Himbeeren zum Dekorieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1277 kJ / 305 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Grießnockerl (laktosefrei)
40 min
Salzburger Nockerl
30 min
Topfenknödel mit Marillenröster
1h 20 min
Grießflammeri mit Quittenkompott
4h 50min
Mandel-Karfiol-Cremesuppe mit Kräuteröl und Fladenbrotchips
45 min
Kren, milchsauer vergoren
72h 25min
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2h 30 min
Rote-Rüben-Relish
1h 15min
Hollerkoch
2 godz. 50 min
Kirschenmarmelade mit Schokomarzipan
1h 20 min
Mohn-Topfen-Knödel mit Zitronenjoghurt
3h
Zwetschkenröster
1h 30 min