Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g Äpfel, entkernt, geschält, in Stücken
- 300 g frische Zwetschken, halbiert, entkernt
- 100 g Orangensaft, frisch gepresst
- 1000 g frische Holunderbeeren, reif (siehe Tipp)
- 100 g Rohrohrzucker
- 50 g Vanillezucker, selbst gemacht
- ½ TL Zimt, gemahlen
- ¼ TL Nelkenpulver
- 20 g Sonnenblumenöl
- 20 g Rum (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Glas
- Kalori
- 685 kJ / 164 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Powidl
8 Std.
Marillenmarmelade
35min
Gebackene Hollerstrauben
30min
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2h 30min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1h 10min
Ribiselschnitten
1h
Ribiselgelee
55min
Marillenröster
30min
Birnenkompott mit Safran
3 Std.
Erdbeermarmelade mit Holunderblüten
35min
Marillenmarmelade mit Vanille
1 Std. 5 Min
Zwetschkenröster
1h 30min