Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g frische rote Ribiseln, abgerebelt (siehe Tipp)
- 3 Stängel Lavendelblüten und -blätter (siehe Variation)
- 200 g Prosecco
- 1 Packung Gelierzucker 2:1 (à 500 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 2228 kJ / 531 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 121 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pfirsichmarmelade mit Banane und Thymian
1h
Zwetschken-Mohn-Marmelade mit Rum
55min
Heidelbeermarmelade
55min
Powidl
8 Std.
Ribiselgelee
55min
Hollerkoch
2h 50min
Ribisel-Apfelessig
4h 20min
Erdbeermarmelade mit Holunderblüten
35min
Marillenmarmelade
35min
Marillenröster
30min
Zwetschkenröster
1h 30min
Marillenmarmelade mit Vanille
1 Std. 5 Min