Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g frische rote Ribiseln, abgerebelt (siehe Tipp)
- 3 Stängel Lavendelblüten und -blätter (siehe Variation)
- 200 g Prosecco
- 1 Packung Gelierzucker 2:1 (à 500 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 2228 kJ / 531 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 121 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Marillenmarmelade mit Vanille
1 godz. 5 min
Zwetschken-Mohn-Marmelade mit Rum
55 Min
Marillenmarmelade
35 Min
Hollerkoch
2h 50min
Himbeer-Zitronen-Gelee
55 Min
Rhabarber-Erdbeer-Marmelade
55 Min
Ribiselgelee
55 Min
Brombeer-Birnen-Marmelade
55 Min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1h 35min
Erdbeermarmelade mit Holunderblüten
35 Min
Zwetschkenröster
1 Std. 30 Min
Heidelbeermarmelade
55 Min