Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 170 g Zucker
- Weizenmehl, glatt, zum Bemehlen
- 250 g Butter, kalt, in Stücken
- 2 Eier (Größe M)
- 3 ½ TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 2 EL Rosinen
- 2 EL Rum (isteğe bağlı)
- 100 g Walnüsse, halbiert
- 1 ½ EL Speisestärke
- 750 g Birnen, geschält, entkernt, in Stücken (siehe Tipp)
- 1 - 2 TL Vanillezucker, nach Geschmack
-
1
TL Zimt, gemahlen
veya 1 TL Wiener Süße Mischung "Feine Prise"
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1274 kJ / 304 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Topfenschmarrn
50min
Topfen-Marillen-Strudel
1h 30min
Grießauflauf mit Mohn und Kirschen
50min
Polsterzipfl
2h 10min
Grießauflauf mit Birnen und Preiselbeeren
1h 30min
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1h 10min
Ölkuchen mit Marillen
1h
Marillenröster
30min
Topfengolatschen
50min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1h 35 min
Ribiselschnitten
1h
Apfelschlangerl
2h