Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 170 g Zucker
- Weizenmehl, glatt, zum Bemehlen
- 250 g Butter, kalt, in Stücken
- 2 Eier (Größe M)
- 3 ½ TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 2 EL Rosinen
- 2 EL Rum (isteğe bağlı)
- 100 g Walnüsse, halbiert
- 1 ½ EL Speisestärke
- 750 g Birnen, geschält, entkernt, in Stücken (siehe Tipp)
- 1 - 2 TL Vanillezucker, nach Geschmack
-
1
TL Zimt, gemahlen
veya 1 TL Wiener Süße Mischung "Feine Prise"
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1274 kJ / 304 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Marillen-Topfentorte mit Streuseln
1 godz. 40 min
Schneller Zwetschkenkuchen vom Blech
45 min
Ölkuchen mit Marillen
1sa
Ribiselschnitten
1sa
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1 Std. 10 Min
Tante Poldis Nussgugelhupf
1 godz. 30 min
Marillenkuchen
1 godz. 30 min
Ribiseltorte mit Schneehaube
1 Std. 10 Min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1h 35 min
Marillenröster
30 dk
Zwetschkenröster
1 godz. 30 min
Topfenschmarrn
50 Min