Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 170 g Zucker
- Weizenmehl, glatt, zum Bemehlen
- 250 g Butter, kalt, in Stücken
- 2 Eier (Größe M)
- 3 ½ TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 2 EL Rosinen
- 2 EL Rum (isteğe bağlı)
- 100 g Walnüsse, halbiert
- 1 ½ EL Speisestärke
- 750 g Birnen, geschält, entkernt, in Stücken (siehe Tipp)
- 1 - 2 TL Vanillezucker, nach Geschmack
-
1
TL Zimt, gemahlen
veya 1 TL Wiener Süße Mischung "Feine Prise"
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1274 kJ / 304 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Marillenstrudel
1h 45min
Buchteln mit Powidl
2h 20 min
Polsterzipfl
2h 10min
Nussbeugerl
1hod. 55min
Mohnstrudel
2 Std. 30 Min
Tiroler Joghurttorte mit Schwarzbeeren
3h 40min
Gerührter Germgugelhupf
2 Std.
Apfelkuchen mit Weinteig
1h 15min
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1 Std. 10 Min
Tante Poldis Nussgugelhupf
1 Std. 30 Min
Apfelschlangerl
2 Std.
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1h 35min