Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Wasser
- 1700 g Birnen, geschält, entkernt, geachtelt (siehe Tipp)
- 4 - 8 Safranfäden
- 80 - 120 g Zucker
- 120 - 140 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 Zimtstange, halbiert
- 2 Gewürznelken
-
½
TL Thymian, getrocknet (isteğe bağlı)
veya ½ TL Rosmarin, getrocknet (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Glas
- Kalori
- 1435 kJ / 341 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 81 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Birnen- und Apfelkompott (XXL)
3 Std.
Fruchtiges Tomatenketchup
2h 25 min.
Kirschenmarmelade mit Schokomarzipan
1 godz. 20 min
Omas Apfelkompott
20 Min
Rhabarberkompott mit Erdbeersud
1 Std. 30 Min
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2h 30min
Erdbeermarmelade
25min
Powidl
8 Std.
Ribiselgelee
55min
Omas Apfelkompott mit Honig
20 Min
Zwetschkenröster
1 Std. 30 Min
Heidelbeermarmelade
55min