
Cihazlar ve Aksesuarlar
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 15 dk
4 portions
Malzemeler
-
extra virgin olive oil80 g
-
salt¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
lemons preferably organic, zest and juice1 - 2
-
turbot fillets (120-200 g each)4
-
mixed vegetables (e.g. carrots, courgettes, celery stalks, turnips), cut in pieces as needed200 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
water500 g
-
potatoes peeled, cut in slices (3 mm)400 g
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
404 kcal /
1693 kJ
Protein
30 g
Yağ
23 g
Karbonhidrat
19 g
Lif
2.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

The Basic Cookbook
174 Tarif
İsviçre
İsviçre

The Basic Cookbook
151 Tarif
Uluslararası
Uluslararası