Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g gemischte frische Wildkräuter (z. B. Brennnessel, Bärlauch, Schafgarbe, Giersch, Spitzwegerich, Gundelrebe, Löwenzahn)
- 2 TL Kapern, eingelegt
- 15 g Salz, unjodiert
- 2 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- 40 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 150 g Hanfsamen
- 100 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 50 g getrocknete Tomaten in Öl, abgetropft
- 250 g Olivenöl
- 50 g Öl, der getrockneten Tomaten
- Olivenöl, zum Bedecken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 4624 kJ / 1105 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 110 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bärlauchpesto
20 min
Hollerkoch
2 Std. 50 Min
Saibling auf Rote-Rüben-Hirsotto
50min
Kräuterpaste
45min
Feigenmus mit Zwetschken und Sherry
1 godz. 5 min
Radieschenblätterpesto mit Haselnüssen
45min
Pfirsich-Curry-Chutney
1h
Rotweinzwetschken mit Ingwer und Haselnüssen
1h 25min
Bärlauch-Leinölaufstrich
15min
Bärlauchpaste
20 min
Bärlauch-Hummus
15min
Rote Rüben Salat mit Schafs-Joghurt
1h