Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta de dátiles
- 150 g de dátiles sin hueso
- 10 g de mantequilla
- 60 g de agua
- 10 g de agua de azahar
- ½ cucharadita de canela molida
Masa
- 400 g de harina de repostería
-
200
g de mantequilla en trozos
veya 200 g de margarina en trozos - 20 g de leche
- 40 g de agua de azahar
Montaje y terminación
- 50 g de azúcar glas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 497 kJ / 118 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Karbonhidrat
- 14.6 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Scones de calabaza
1h
Bollos de pan de batata
3 Std.
Bizcocho persa de zanahoria y coco - Irán
2 godz. 20 min
Pastelitos de miel libaneses (Baklavas) - Líbano
5h
Delicias turcas (Lokum) - Turquía
4 Std. 30 Min
Pastelitos de manzana y canela
1h 40 min
Bizcocho de sémola con miel y almendras
1h 30min
Mini berlinesas de crema de cacahuete y salsa de chocolate
3h 30 min
Pan pide turco (Pide ekmek) - Turquía
3h 40min
Pasteles de pistacho y coco
1h
Rosquillas marroquíes (sfenj)
2h 45min
Pastel de cardamomo, anacardos y lima - Sri Lanka
1 godz. 35 min