Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta de dátiles
- 150 g de dátiles sin hueso
- 10 g de mantequilla
- 60 g de agua
- 10 g de agua de azahar
- ½ cucharadita de canela molida
Masa
- 400 g de harina de repostería
-
200
g de mantequilla en trozos
veya 200 g de margarina en trozos - 20 g de leche
- 40 g de agua de azahar
Montaje y terminación
- 50 g de azúcar glas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 497 kJ / 118 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Karbonhidrat
- 14.6 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan con kéfir, harina integral y semillas
2h 15min
Pan de calabaza y arándanos con masa madre
16h 20min
Balep korkun
1 Std. 30 Min
Tarta de hojaldre y cordero - Líbano
1h
Pan pide turco (Pide ekmek) - Turquía
3h 40min
Empanadillas de naranja con crujiente de avellanas
3 Std.
Tortas dulces y saladas
1h
Empanadas libanesas de espinacas (Fatayers) - Líbano
2h 15min
Pan de especias
1 Std. 30 Min
Caracolas de canela
2 Std.
Galette des Rois de manzana y dulce de leche
2h 30min
Pastelitos de miel libaneses (Baklavas) - Líbano
5h