Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 foglie di basilico fresco, lavate
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio
- 1 scalogno a metà
- 1 peperoncino secco
- 3 filetti di acciuga sott'olio
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 150 g di pomodorini
- 30 g di vino bianco
- 640 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 320 g di pasta secca corta tipo fusilli
- 100 g di burrata a pezzi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2025 kJ / 484 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 61 g
- Yağ
- 23 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spaghetti all'amatriciana
35 min
Penne alla puttanesca
35 min
Pasta ricotta e pomodorini
30 min
Farfalle alle olive e mozzarella
30 min
Tagliolini alla molisana
1 godz. 30 min
Pasta rossa con gamberetti e pomodorini
30 min
Linguine alla carbonara di zucchine
30 min
Penne all'arrabbiata
20 min
Spaghetti al tonno
40 min
Pasta feta e pomodorini
30 min
Rigatoni affumicati
25 min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35 min