Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1200 g de alcachofas frescas
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de maicena
- ½ pastilla de caldo de carne (para 0,5 l.)
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 330 g de cerveza
- 100 g de dados de beicon ahumado
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 967 kJ / 231 kcal
- Protein
- 8.64 g
- Karbonhidrat
- 5.38 g
- Yağ
- 19.35 g
- Lif
- 14.2 g
Alternatif tarifler
Salteado de alcachofas, gambas y gulas
30 Min
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1h 10min
Alcachofas al limón
40 Min
Codornices en escabeche de boletus
25h
Alcachofas con champiñones y beicon
50 Min
Alcachofas con habitas al azafrán
50 Min
Sepia al ajillo
25min
Alcachofas en salsa verde con berberechos
1h 30min
Alcachofas a la romana
50 Min
Calamares encebollados
1h
Habas tiernas rehogadas
30 Min
Espinacas con pasas y piñones
15min