![Caldo de carne (pollo o ternera) Caldo de carne (pollo o ternera)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/AF0B06CE-CB2A-43F8-90AB-C5DC8CF37AAE/Derivates/57A0F7B9-0C94-4E89-A70A-097C6A2D6C97.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1300 g de agua
-
300
g de pechuga de pollo sin piel
veya 300 g de carne de ternera sin nervios en trozos - 120 g de zanahoria en 2-3 trozos
- 1 nabo en 2-3 trozos (70 g)
- 1 rama de apio en 2-3 trozos (50 g)
- 1 puerro (solo la parte blanca) en 2-3 trozos (100 g)
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de colorante amarillo (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 117 kJ / 28 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 0.6 g
- Lif
- 0.5 g
Alternatif tarifler
Caldo de gallina
1ωρ. 10 λεπτ.
Caldo de pescado
45 Min
Caldo de verduras
35 Min
Caldo ibérico
1ωρ. 10 λεπτ.
Caldo de pollo con jengibre
1 godz. 45 min
Caldo de pollo con ñoquis de pan
1ωρ. 5 λεπτ.
Caldo vegetal
35 Min
Caldo base
55 dk
Caldo de ave y jamón
1ωρ. 5 λεπτ.
Hervido
40 Min
Caldo de pollo
30min
Ensaladilla rusa
1ωρ. 15 λεπτ.