Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 300 g de bacalao en salazón remojado y desalado (desmigado)
- 6 huevos
- 200 g de patatas paja (2 bolsas de 100 g)
- pimienta negra molida
- sal
- 100 g de aceitunas negras
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1576 kJ / 377 kcal
- Protein
- 18.67 g
- Karbonhidrat
- 11.08 g
- Yağ
- 28.68 g
- Lif
- 2.39 g
Alternatif tarifler
Bacalao en salsa verde
30min
Bacalao espiritual
45 Min
Bonito encebollado (Cantabria)
1 godz. 10 min
Mero en amarillo
45 Min
Bienmesabe y mayonesa de adobo
2hod. 30min
Bacalao mozárabe
50 Min
Albóndigas de merluza en salsa de vino blanco
1h
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30min
Arroz negro cremoso con calamares
40min
Albóndigas de bacalao con reducción de Pedro Ximénez
55 Min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30min
Salmorejo
10min