Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Schalotte
- 10 g Olivenöl
- 100 g Risottoreis (z.B. Carnaroli oder Arborio, 12-15 Minuten Garzeit)
- 250 g Wasser
-
½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya ¼ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 2 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 20 g Schinkenwürfel
- 25 g Rucola, grob gehackt, und etwas mehr zum Garnieren
- 30 g Gorgonzola, zerbröckelt oder gewürfelt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2618 kJ / 625 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 79 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 2.9 g
Alternatif tarifler
Tomatenrisotto
50 min
Gorgonzola-Sauce
20min
Frische Pappardelle mit Rucola-Ricotta-Pesto
1 Std.
Pasta mit Gorgonzola und Birne
40 min
Risotto mit Wildbrokkoli
30 min
Basilikum-Risotto mit Mozzarella und Schmortomaten
35 min
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35 min
Rucola-Risotto
35 min
Risotto mit Birnen
55 min
Brokkoli-Gorgonzola-Pasta
30 min
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40 min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35 min