Risotto mit Rucola und Gorgonzola

Risotto mit Rucola und Gorgonzola

3.9 223 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
1 Portion

Malzemeler

  • Schalotte
    1
  • Olivenöl
    10 g
  • Risottoreis (z.B. Carnaroli oder Arborio, 12-15 Minuten Garzeit)
    100 g
  • Wasser
    250 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    ½ TL
    ¼ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
  • Salz
    2 Prisen
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Schinkenwürfel
    20 g
  • Rucola grob gehackt, und etwas mehr zum Garnieren
    25 g
  • Gorgonzola zerbröckelt oder gewürfelt
    30 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Protein 19 g
Kalori 2618 kJ / 625 kcal
Yağ 25 g
Lif 2.9 g
Karbonhidrat 79 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...