Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g d'oignon, coupé en morceaux
- 600 g d'épaule d'agneau désossée, très froide et coupée en cubes de 5 cm
- ½ bouquet de coriandre fraîche, équeuté
- 75 g de chapelure
- du sel
- du poivre moulu
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 5 brins de thym-citron
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 999 kJ / 239 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce béarnaise
20 min
Boulettes de veau aux herbes
35 min
Gnocchis aux épinards et au gouda
1h
Croquettes de poisson à la thaïe
30 min
Côte de bœuf, sauce chimichurri, pommes en éventail
1h 25min
Ravioli asperge-roquette
2h
Panzerotti aux poivrons
1 godz. 45 min
Sauce aigre-douce aux poivrons
40 min
Boulettes de bœuf au gingembre
45 min
Boulettes épicées et nouilles chinoises
1 godz. 30 min
Panzerotti à la romaine
1h 5min
Polpettes siciliennes
1h