Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 180 g de agua
- 15 g de levadura prensada fresca
- ½ cucharadita de azúcar
- 450 g de harina de trigo
- ½ cucharadita de sal
- 60 g de leche
- 30 g de yogur griego
- 20 g de aceite (y algo más para engrasar el bol)
- 1 yema de huevo
-
1
cucharada de semillas de sésamo negro
veya 1 cucharada de semillas de nigella - 1 cucharada de semillas de sésamo tostado
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 4380 kJ / 1048 kcal
- Protein
- 30.8 g
- Karbonhidrat
- 166.6 g
- Yağ
- 28.7 g
- Lif
- 10.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan de pascua judío (Matzá) - Israel
20 min
Sopa agridulce de langostinos (Tom Yum Goong) - Tailandia
25 Min
Panes indios rellenos de coliflor (Parathas de coliflor)
1 Std. 5 Min
Pan especiado libanés (Mankoush) - Líbano
3 godz. 20 min
Pan indio
45 Min
Empanadas libanesas de espinacas (Fatayers) - Líbano
2 Std. 15 Min
Fatayer con queso y menta
1 Std. 5 Min
Pan persa (Naan barbari) - Irán
2 Std. 45 Min
Pan trenzado judío (Challah) - Israel
2h
Pan de Pascua (Tsoureki)
2h 20min
Pan rápido a la plancha
25 Min
Naan indio
1h 40min