Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g orta yağlı dana kıyma, ikiye bölünmüş
-
3 - 4
shiitake mantarı (yakl. 50 g)
veya 10 g kurutulmuş shiitake mantarı, ıslatılmış (bk. öneriler) - 25 g havuç, parçalara bölünmüş
-
20
g konserve, soyulmuş, bütün su kestanesi
veya 20 g kırmızı turp, parçalara bölünmüş - 5 - 10 g zencefil, ince dilimlenmiş (2 mm)
- 20 g taze soğan, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 2 tutam toz beyaz biber
- ½ tk tuz
- ½ tk şeker
- 1 tk mısır nişastası
- 2 yk soya sosu
-
200
g yapışkan pirinç, 1 saat suda bekletilmiş
veya suşi pirinci, 1 saat suda bekletilmiş - 600 g su
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 225 kJ / 54 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Porçini Mantarlı Tagliatelle
1h
Somon ve İnce Bulgur, Kurutulmuş Domatesler İle
35min
Meyveli Labne
10 Min
Hainan Usulü Tavuklu Pilav
1h 20 min
Küpler Halinde Dana Eti Püresi
Değerlendirme yok
Bloody Mary
15 Min
Tayvan Usulü Buharda Etli Yapışkan Pirinç
Değerlendirme yok
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
9h 15 phút
Tahinli Çörek
2h
Yumurtalı Tam Buğday Makarna
1h 40 min
Kurutulmuş Domates ve Fesleğenli Ekmek
1 godz. 50 min
Pratik Puf Hamuru
2h