Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g sarımsak
- 5 dal taze biberiye
-
150
g domuz pastırması, dilimlenmiş
veya 150 g jambon, dilimlenmiş - 800 g hindi budu, derisiz, kemikli
- 1 tk tuz
- 3 tutam toz karabiber
- 2 yk zeytinyağı
- 1300 g su
- 600 g patates, parçalara bölünmüş (4 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2174 kJ / 520 kcal
- Protein
- 51 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 23 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hindistan Cevizi Sütlü Kakaolu Puding
15 min
Kremalı ve Sebzeli Tavuk Çorbası
1h 30min
Şehriyeli Domates Çorbası
45 min
Terbiyeli Bezelyeli Tavuk Çorbası
50 Min
Sindirim Çayı
35 min
Hamsi Buğulama
40 min
Ekmek Köfteli Tavuk Suyu Çorbası
1h 5min
Beşamel Sos
15 min
Doğranmış soğan
10 min
Erik Clafoutis
Değerlendirme yok
Çırpılmış Krema
10 min
Orman Meyveli Puding
10 min