Domuz Pastırması Kaplı Hindi Budu ve Patates
TM5 TM6

Domuz Pastırması Kaplı Hindi Budu ve Patates

1.2 (154 değerlendirme)

Malzemeler

  • 30 g sarımsak
  • 5 dal taze biberiye
  • 150 g domuz pastırması, dilimlenmiş
    veya 150 g jambon, dilimlenmiş
  • 800 g hindi budu, derisiz, kemikli
  • 1 tk tuz
  • 3 tutam toz karabiber
  • 2 yk zeytinyağı
  • 1300 g su
  • 600 g patates, parçalara bölünmüş (4 cm)

Besin Değeri
şuna göre 1 porsiyon
Kalori
2174 kJ / 520 kcal
Protein
51 g
Karbonhidrat
26 g
Yağ
23 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler