
Cihazlar ve Aksesuarlar
Domuz Pastırması Kaplı Hindi Budu ve Patates
Hazırlık 25 dk
Toplam 2sa
4 porsiyon
Malzemeler
-
sarımsak30 g
-
taze biberiye5 dal
-
domuz pastırması dilimlenmiş150 g
-
hindi budu, derisiz, kemikli800 g
-
tuz1 tk
-
toz karabiber3 tutam
-
zeytinyağı2 yk
-
su1300 g
-
patates parçalara bölünmüş (4 cm)600 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
520 kcal /
2174 kJ
Protein
51 g
Yağ
23 g
Karbonhidrat
26 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Her Katında Ayrı Lezzet
72 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Cevizli Bursa Lokumu
3 h 5 min
Dana Etli, Biralı ve Çedar Dumpling'li Yahni
1 h 55 min
Yavaş Pişirilmiş Mantarlı Dana Sokum
5 h 20 min
Turplu Taze Otlu Quark
5 min
Varoma'da Yeşillikli Omlet
40 min
Fener Balığı ve Karides Çorbası
1 h 15 min
Sebzeli ve Kırmızı Şarap Soslu Bonfile
45 min
Ekmek Köfteli Tavuk Suyu Çorbası
1 h 5 min
Chawan Mushi - Japon Usulü Buharda Yumurta
35 min
Sebze Salatası
15 min
Bademli Karamel Şekerlemesi
1 h 45 min
Çiğ Köfte
1 h 45 min