Cihazlar ve Aksesuarlar
Domuz Pastırması Kaplı Hindi Budu ve Patates
Hazırlık 25 dk
Toplam 2sa
4 porsiyon
Malzemeler
-
sarımsak30 g
-
taze biberiye5 dal
-
150 g jambon, dilimlenmişdomuz pastırması dilimlenmiş150 g
-
hindi budu, derisiz, kemikli800 g
-
tuz1 tk
-
toz karabiber3 tutam
-
zeytinyağı2 yk
-
su1300 g
-
patates parçalara bölünmüş (4 cm)600 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
51 g
Kalori
2174 kJ /
520 kcal
Yağ
23 g
Karbonhidrat
26 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Her Katında Ayrı Lezzet
72 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Bol Sebzeli Fırınlanmış Tavuk
1h 45min
Medovik
3h 30min
Arpa Şehriyeli Pirinç Pilavı
1h 35min
Bonfileli Ravioli Çorbası
30min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1h 5min
Ananas Carpaccio ve Pembe Sorbe
Pas d’évaluation
Sebze Suyu
3h 15min
Köri, Kuru Üzüm ve Mayonezli Tavuk Ezmesi (Coronation Chicken)
45min
Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)
1h 10min
Karides, Krema ve Sebzeli Penne
50min
Peynirli Kabak ve Havuç Çorbası
35min
Biberiyeli Fırın Patates
1h 10min