Cihazlar ve Aksesuarlar
Domuz Pastırması Kaplı Hindi Budu ve Patates
Hazırlık 25 dk
Toplam 2sa
4 porsiyon
Malzemeler
-
sarımsak30 g
-
taze biberiye5 dal
-
150 g jambon, dilimlenmişdomuz pastırması dilimlenmiş150 g
-
hindi budu, derisiz, kemikli800 g
-
tuz1 tk
-
toz karabiber3 tutam
-
zeytinyağı2 yk
-
su1300 g
-
patates parçalara bölünmüş (4 cm)600 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
51 g
Kalori
2174 kJ /
520 kcal
Yağ
23 g
Karbonhidrat
26 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Her Katında Ayrı Lezzet
72 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Portakal Soslu Armutlar
1sa
Dalgona Kahvesi (Yoğunlaştırılmış Şekerli Sütlü)
10 dk
Domatesli ve Biberli Makarna
30 dk
Biber Soslu Tavuk Baget, Kabak ve Beyaz Peynirli Kuskus
55 dk
Frambuazlı Salata Sosu
10 dk
Limon ve Bal Soslu Meyve Tabağı
15 dk
Bellini Kokteyl
5 dk
Vejetaryen Pancarlı Burger
3sa 25 dk
Salatalık ve Kişnişli Smoothie
10 dk
Karides, Krema ve Sebzeli Penne
50 dk
Yavaş Pişirilmiş Mantarlı Dana Sokum
5sa 20 dk
Vegan Makarna
1sa