Cihazlar ve Aksesuarlar
Domuz Pastırması Kaplı Hindi Budu ve Patates
Hazırlık 25 dk
Toplam 2sa
4 porsiyon
Malzemeler
-
sarımsak30 g
-
taze biberiye5 dal
-
150 g jambon, dilimlenmişdomuz pastırması dilimlenmiş150 g
-
hindi budu, derisiz, kemikli800 g
-
tuz1 tk
-
toz karabiber3 tutam
-
zeytinyağı2 yk
-
su1300 g
-
patates parçalara bölünmüş (4 cm)600 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
51 g
Kalori
2174 kJ /
520 kcal
Yağ
23 g
Karbonhidrat
26 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Her Katında Ayrı Lezzet
72 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Arpa Şehriyeli Pirinç Pilavı
1sa 35 dk
Bonfileli Ravioli Çorbası
30 dk
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1sa 5 dk
Ananas Carpaccio ve Pembe Sorbe
Değerlendirme yok
Sebze Suyu
3sa 15 dk
Köri, Kuru Üzüm ve Mayonezli Tavuk Ezmesi (Coronation Chicken)
45 dk
Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)
1sa 10 dk
Medovik
3sa 30 dk
Peynirli Kabak ve Havuç Çorbası
35 dk
Karides, Krema ve Sebzeli Penne
50 dk
Bol Sebzeli Fırınlanmış Tavuk
1sa 45 dk
Biberiyeli Fırın Patates
1sa 10 dk