Cihazlar ve Aksesuarlar
Domuz Pastırması Kaplı Hindi Budu ve Patates
Hazırlık 25 dk
Toplam 2sa
4 porsiyon
Malzemeler
-
sarımsak30 g
-
taze biberiye5 dal
-
150 g jambon, dilimlenmişdomuz pastırması dilimlenmiş150 g
-
hindi budu, derisiz, kemikli800 g
-
tuz1 tk
-
toz karabiber3 tutam
-
zeytinyağı2 yk
-
su1300 g
-
patates parçalara bölünmüş (4 cm)600 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
51 g
Kalori
2174 kJ /
520 kcal
Yağ
23 g
Karbonhidrat
26 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Her Katında Ayrı Lezzet
72 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Sicilya Usulü Arançini
3sa 50 dk
Tavuk Baget ve Biralı Sos
1sa 30 dk
Kurutulmuş Domates ve Fesleğenli Ekmek
1sa 50 dk
Matchalı Dondurma
10sa 30 dk
Çilekli Donuk Yoğurt Bar
6sa 10 dk
Meksika Usulü Fasulyeli Kuzu
50 dk
Safranlı Yoğurt ve Narlı Fırında Patlıcan
1sa 10 dk
Kişnişli Domates Salsa
Değerlendirme yok
Karides Sote
10 dk
İşkembe Çorbası
1sa 20 dk
Havuç ve Portakallı Shot
5 dk
Çiğ Köfte (3 porsiyon)
1sa 45 dk