Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g sebze (ör. kabak, havuç, kereviz, bezelye, karnabahar, brokoli), küçük parçalara bölünmüş (1-2 cm) (bk. öneriler)
- 600 g patates, kabuğu soyulmuş, dilimlenmiş (0.5 cm), ortalama 100-140 gramlık patateslerden
- 1 - 1 ¼ tk tuz
- 250 g süt
- 30 g tereyağı
- 1 tutam muskat, toz (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1099 kJ / 263 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 10 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sağlıklı Shake
10 Min
Kuru Fasulye ve Bal Kabağı Çorbası
40 menit
Naneli Bezelye Köfteleri
45 menit
Dondurulmuş, Buharda Pişmiş Sebze Püreleri (Yeşil Fasulye, Bal Kabağı, Pancar)
Değerlendirme yok
Ahtapot Salatası (vakumda pişirme)
8 Std.
Patates, Yeşil Fasulye, Havuç ve Tavuk Püresi
30 menit
Buharda pişmiş karides
15 Min
Dana Etli Bolonez
45 menit
Et Bulyon (Sotelenmiş Sebzeli)
Değerlendirme yok
Sarımsaklı Zeytinyağı
25 Min
Portakal Suyu ile Meyveli Smoothie
5 Min
Muzlu Milkshake
30 menit