Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 200 g di acqua
- 100 g di latte
- 25 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 0
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 100 g di salame napoletano
- 10 g di pecorino
- 300 g di ricotta
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- olio di arachidi q.b per friggere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1428.1 kJ / 341.3 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Karbonhidrat
- 26.9 g
- Yağ
- 22.5 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Calzone
2 Std. 50 Min
Panzerotti alla romana
55min
Panzerotti romani
1h 10min
Pizza rustica lucana
1 Std. 15 Min
Panini napoletani con uova sode
2 Std. 50 Min
Parigina
3h 30min
Tortano speck e fontina
2h
Panini napoletani
5 godz. 20 min
Ciambelle graffe napoletane
2 Std. 40 Min
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3 Std. 20 Min
Pizzette fritte
1 Std. 55 Min