Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 200 g di acqua
- 100 g di latte
- 25 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 0
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 100 g di salame napoletano
- 10 g di pecorino
- 300 g di ricotta
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- olio di arachidi q.b per friggere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1428.1 kJ / 341.3 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Karbonhidrat
- 26.9 g
- Yağ
- 22.5 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ciambelle graffe napoletane
2 Std. 40 Min
Ciambelle di Carnevale
4h 5min
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min
Cullurielli cosentini
4 Std. 30 Min
Struffoli
1 Std.
Panzerotti ricotta e salsiccia
2h
Panzerotti alla romana
55min
Pizzette fritte
1h 55min
Panini napoletani
5 Std. 20 Min
Tortano speck e fontina
2h
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3hod. 20min
Calzone
2h 50min