Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 200 g di acqua
- 100 g di latte
- 25 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 0
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 100 g di salame napoletano
- 10 g di pecorino
- 300 g di ricotta
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- olio di arachidi q.b per friggere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1428.1 kJ / 341.3 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Karbonhidrat
- 26.9 g
- Yağ
- 22.5 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panzerotti romani
1 godz. 10 min
Calzone
2 godz. 50 min
Panzerotti alla romana
55 min
Calzone
2 godz. 50 min
Panzerotti ricotta e salsiccia
2h
Ciambelle graffe napoletane
2 Std. 40 Min
Crocchette di patate e speck
3 godz. 20 min
Pizzette fritte
1h 55min
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2h
Cullurielli cosentini
4h 30min
Zeppole di San Giuseppe
1 godz. 50 min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3 godz. 20 min