Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g di lievito di birra fresco
- 150 g di acqua
- 150 g di latte
- 1 cucchiaino di zucchero
- 300 g di farina manitoba
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 60 g di strutto
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe nero in polvere
- 250 g di salame a dadini (1-2 cm) o altri salumi a piacere
- 3 uova sode a pezzi
- 250 g di formaggio stagionato a dadini (1-2 cm)
- 1 uovo sbattuto, per spennellare
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1690 kJ / 404 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 40.6 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 1.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta e patate con provola
1h
Frittatine di pasta
3h 30min
Taralli sugna e pepe
4h
Parigina TM6
5sa 30 dk
Sfogliatelle frolle
2h 30min
Parigina
3h 30min
Tortano speck e fontina
2h
Panini napoletani
5h 20min
Ciambelle graffe napoletane
2h 40min
Ziti spezzati con ragù genovese
3h
Casatiello sugna e pepe
2h 30min
Pizzette fritte
1j 55 menit