Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 100 g di latte
- 15 g di lievito di birra fresco (metà cubetto)
- 5 g di zucchero
- 150 g di acqua + q.b.
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di sale
Ripieno
- 50 g di pecorino stagionato, a pezzi (2-3 cm)
-
250
g di mozzarella intrecciata (treccia) a pezzi (3-4 cm)
veya 250 g di scamorza a pezzi (3-4 cm) - 20 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di carne trita mista (vitello e maiale)
- 200 g di salsa di pomodoro
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato (isteğe bağlı)
Terminare la preparazione
- 1500 g di olio per frittura
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2975 kJ / 711 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 47 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panzerotto pomodoro e mozzarella con polpo, rucola e ricotta al limone
3 Std. 20 Min
Panzerotti
5 Std.
Panzerottini TM6
4 Std.
Calzone
2h 50min
Panzerotti alla romana
55min
Panzerotti ricotta e salsiccia
2 Std.
Panzerotti romani
1 Std. 10 Min
Panzerotti gustosi ai peperoni
1 Std. 50 Min
Pucce
7h
Calzone pugliese alle cipolle
2 Std. 30 Min
Focaccia barese
2 godz. 55 min
Pizza barese ai pomodorini
2 Std.