Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 100 g di latte
- 15 g di lievito di birra fresco (metà cubetto)
- 5 g di zucchero
- 150 g di acqua + q.b.
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di sale
Ripieno
- 50 g di pecorino stagionato, a pezzi (2-3 cm)
-
250
g di mozzarella intrecciata (treccia) a pezzi (3-4 cm)
veya 250 g di scamorza a pezzi (3-4 cm) - 20 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di carne trita mista (vitello e maiale)
- 200 g di salsa di pomodoro
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato (isteğe bağlı)
Terminare la preparazione
- 1500 g di olio per frittura
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2975 kJ / 711 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 47 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pettole pugliesi
3h
Panzerotti
5h
Panzerotti gustosi ai peperoni
1h 50 min
Panzerotti ricotta e salsiccia
2h
Panzerotti alla romana
55 min
Panzerottini TM6
4 godz.
Panzerotti romani
1h 10min
Pucce
7 godz.
Focaccia barese
2 godz. 55 min
Pizza barese ai pomodorini
2h
Calzone pugliese alle cipolle
2hod. 30min
Calzone
2h 50min